Мигдаль в шкорлупі Узбекистан 500 г

- В наличии
175 грн./упаковка
173,25 грн./упаковка
- +38 (073) 477-51-31
- +38 (050) 294-42-16
- Умови доставки та оплати
- График работы
- Контакти
Описание
Упаковка 1 кг - 360 грн
Мигдаль в шкорлупі Узбекистан - мигдаль, темно коричневого кольору подовженої форми. Висушений, легкої піджарки. Високої якості, який ідеально підходить для випічки, цукерок, десертів. Країна виробник - Таджикістан Врожай - 2020 року.
Мигдалеві дерева ростуть в регіонах з жарким літом та м’якою зимою. Як правило досягають заввишки 5-6 метрів. Плоди мигдаля дуже цінний продукт. Містить в собі багато мікроелементів, вітамінів, речовин, що позитивно впливають на організм людини. В тому числі вітамін Е, який являється найбільш міцним вітаміном-антиоксидантом. Містить кальцій білок, фосфор, залізо, вітаміни В2 та В3. Вміст жирних масел 40-60%, білкової речовини біля 30%.
Ядро мигдалю середнього розміру, вузької форми, із злегка зморщеною твердою поверхнею. Покрите шкіркою з коричневим відтінком. Насіння солодкого мигдалю можна вживати сирим, обсмаженим, соленим, зацукрованим. Його використовують у якості пряності при приготуванні виробів з тіста, солодощів, шоколаду. З мигдалю готують торти, тістечка, начинки для рулетів та цукерок, додають в десерти, морозиво, готують соуси, коктейлі, лікери. Мигдаль має широкий спектр лікувальних властивостей: підвищує імунітет, нормалізує діяльність серця, нормалізує кров’яний тиск, знеболює, заспокоює, покращує сон, підвищує розумову діяльність. Покращує настрій, підвищує працездатність. В косметології використовують при виробництві кремів, масок для обличчя тощо. Мигдаль ділиться по розміру на групи – калібрується (два числа в діапазоні розділу відображають масу ядра, тобто кількість ядер на унцію – 28 грам).
Характеристики
Основные | |
---|---|
Страна производитель | Таджикістан |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | zip-lock пакет |
Жири | 49,42 г |
білки | 21,22 г |
Вуглеводи | 9,47 г |
Енергетична цінність 100 г. | 655 ккал |
Информация для заказа
- Цена: 173,25 грн./упаковка